Pénzvisszafizetési és elégedettségi garancia

cashback
TL;DR: Vásárolj nyugodtan, ha nem vagy elégedett, visszakapod a vételárat!

Mit jelent ez pontosan?

Ha a szolgáltatás aktiválásától vagy a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül írásban, és a termék visszaküldésével együtt jelzed nekünk, hogy a megrendelt árut vagy szolgáltatást mégsem kéred, akkor visszaadjuk a vásárlás teljes összegét (szolgáltatás esetén időarányosan). Ez az elállási jog az alábbi feltételekkel vehető igénybe.

Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami az eredeti gyári csomagolásban, minden csomagolási és termék tartozékkal és az összes kísérő dokumentációval egyetemben hiánytalanul érkezik vissza hozzánk, az átvétel napjától számított 14 napon belül.

Elállásra vonatkozó igényedet kérjük minden esetben az ügyfélkapuban jelezd!

Az áru ellenértékét az áru megérkezését követő 30 napon belül visszautaljuk az összeget az általad megadott bankszámlaszámra. A visszatérítés vonatkozik a kiszállítási és a visszaszállítási futárköltségre is.

Abban az esetben, ha a termék használatba vétel után nem érkezik vissza hozzánk hiánytalan, kifogástalan csomagolásban, újként értékesíthető, karc- és sérülésmentesen állapotban, cégünk nem vállalja a termék visszavételét, és azt visszaküldjük térítés ellenében vagy annak árát felszámítjuk neked.

Amennyiben a termékről a kézbesítő jelenlétében történő felbontáskor derül ki, hogy sérült, és a sérülés bizonyítottan az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a kézbesítő által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatod. Ha nem ismered pontosan az adott terméket, kérjük először csak egyet rendelj belőle, mert több termék vásárlása esetén nem tudjuk elfogadni az elállást.

Ha a termék a raktárunkba kifejezetten az Te megrendelésére érkezik, azaz megrendeléskor nincs készleten, akkor nem tudjuk elfogadni az elállást.

Portós, utánvétes és postán maradó küldeményeket nem áll módunkban átvenni. Kérjük csomagolás után vedd fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik megrendelik neked a futárt, és küldik a szállításhoz szükséges dokumentációkat.

A már igénybe vett forgalmi díjas szolgáltatásaink árát (pl. telefon), és hordozható szolgáltatásaink árát (pl. domain név regisztráció), illetve egyedi fejlesztésű szolgáltatásaink árát sajnos nem tudjuk jóváírni, ahogyan a helyszíni szerelés költségeit sem. Ha bizalmi szerződést írsz alá, akkor a szolgáltatás visszamondásával ez is érvényét veszti, így nem lesz további kötelezettséged.

Az elállási jog gyakorlására a 17/1999. Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről az irányadó. Az elállási jogát nem gyakorolhatja a 45/2014. Korm. rendelet 29. §-ában foglaltak esetén, így különösen

 • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a vásárló utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a vásárló személyére szabtak (pl. egyedi szoftverfejlesztés, domain név vagy honlap),
 • romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében,
 • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza,
 • olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel,
 • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a vásárló a csomagolást felbontotta,
 • hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében (az előfizetéses szerződések kivételével),


A nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a Szolgáltató a vásárló kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a vásárló e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási/felmondási jogát.
A Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítése

Elállási szándékodat a szolgáltatás indításától vagy a termék átvételétől számított 14 napon belül a honlapon található ügyfélkapu kapcsolat menüjében teheted meg, melynek egyértelműen azonosítania kell:

 • a vevőt (teljes név, lakcím, mobilszám, e-mail cím),
 • a megvásárolt terméket (pontos megnevezés, számla száma),
 • a megrendelt szolgáltatást (szerződés kezdete, szolgáltatás megnevezése),
 • a megadott bankszámlaszámot.


A fentieken felül kérjük küld vissza részünkre az összes terméket hiánytalan és ép csomagolásban. A termékek visszaszállításához futárszolgálatot használj, egyéb módon szállított termékek átvételét nem vállaljuk annak megbízhatatlansága miatt.

Az elállási szándékod a következő üzenetet tartalmazza:

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási jogomat az alábbi termék(ek) adásvételére, vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében.

Az üzenet és a termék visszaérkezését követő 30 napon belül visszaadjuk az ellenértéket. Kérjük segítsd azzal munkánkat, hogy megosztod velünk az elállásod indokát, miért nem felelt meg az elvárásaidnak a termékünk vagy a szolgáltatásunk, hogy mi is tanulhassunk belőle.

További garanciális feltételek

Cégünk az általunk értékesített termékek mellé külön jótállási jegyet nem állít ki, a szükséges adatok a számlán vagy a szállítólevélen találhatóak, ezért a garancia érvényesítésének (a termékek azonosításának) alapfeltétele a számla (másolat) és/vagy a szállítólevél (másolat) megléte.

Amennyiben a vásárolt termék külön jótállási jegyet tartalmaz, akkor meghibásodás esetén a jótállási jegyen feltüntetett garanciális márkaszervizhez kell fordulni, és a jótállási jegyben foglaltak szerint kell eljárni.

A hatályos törvényi előírások szerint termék átadásakor a készülékhez kiadott jótállási jegy eredeti és szabályosan kitöltött példányát kell bemutatni a szervizben, ennek hiányában a vásárlást igazoló számlát vagy annak másolatát. Ezen dokumentumok hiánya esetén a szerviz csak fizetős javításra tudja átvenni a készüléket.

Ha a javítás során bebizonyosodik, hogy a problémát nem meghibásodás, hanem a készülék helytelen használata okozta, a megbízó köteles kifizetni a bevizsgálási díjat. Ezért javasoljuk, hogy mielőtt a terméket visszahozod vagy visszaküldöd nekünk, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, mert sok esetben a hibát helytelen kezelés okozza, mely telefonos segítségnyújtással elhárítható.

A webáruházunkban található termékeinkre - amennyiben másképpen nem jelezzük - 12 hónap garanciát vállalunk.

Amennyiben az áru már az átvételkor hibás, vagy az átvételtől számított három napon belül meghibásodik, díjmentesen kicseréljük. Csere csak az eredeti, érvényes jótállási jegy, számla (másolat) és/vagy szállítólevél (másolat) és sértetlen garanciacímke esetében lehetséges.

A garanciaidőn belül meghibásodott készülékeket futárral is postázhatod nekünk, ez esetben az elküldés és visszaküldés költségei Téged terhelnek. Ha személyesen szeretnéd elhozni nekünk, előtte mindenképpen egyeztess időpontot kollégáinkkal.

Amennyiben a terméket nem rendeltetésszerűen használták, azaz például:

 • helytelenül tárolták,
 • szakszerűtlenül kezelték,
 • erőszakos behatás érte,
 • a külső borítóját megnyitották vagy házilagos javítást kíséreltek meg benne,
 • a gyári kialakítást megváltoztatták (pl. külsejét lefestették),
 • elemi kár vagy túlfeszültség érte,
 • a termék nem megfelelő telepítés következtében hibásodott meg (pl. fizikai installáció illetve szoftveres beállítások/szoftverfrissítés során),
 • a termék nem azonosítható (pl. a gyári szám, vonalkód nem olvasható, vagy elveszett).

a garanciális javítást, ill. cserét nem tudod érvényesíteni.

A garanciális igényed érvényesítését minden esetben az ügyfélkapu menüben jelezd munkatársainknak. Kérjük várd meg, amíg munkatársaink a termék garanciális lejáratát megvizsgálják, és addig ne küldj vissza nekünk terméket, amíg azt munkatársaink vissza nem igazolták. Az ettől eltérő módon visszajuttatott áruért felelősséget nem vállalunk.

Fontos, hogy a visszaküldött terméket eredeti csomagolásban hozd vagy küldj vissza. Cégünk csak az egyes alkatrészek bevizsgálását vállalja, komplett konfigurációk tesztelését nem, kivéve, ha a teljes konfigurációt egyben tőlünk vásároltad, és ez a számlán is egy tételként szerepel.

A garancia érvényesítéséhez mindenképpen tüntesd fel teljes neved, címed, mobilszámod, e-mail címed és a hiba részletes leírását!

Cégünk hibadetektálással, illetve javítással nem foglalkozik, a hibás terméket a beérkezést követően a forgalmazónak vagy a gyártónak továbbítjuk, aki elvégzi a hiba beazonosítását, majd a javítást, illetve cserét. A teljes folyamat végeredményeként, a gyártó a terméket részünkre megküldi, ezt követően továbbítjuk partnereinknek.
A termékek gyártó felé történő továbbítása általában Magyarország területén belül történik, azonban a javítás illetve a csere időtartamát a fenti tényezők befolyásolják, ezért az általános ügyintézési határidő nemcsak a mi eljárási időnk függvénye lehet, így az elérheti vagy meghaladhatja a 90 napot is.

Amennyiben a bejelentett hiba a tesztelés során nem jelentkezik, akkor a bevizsgálási díjat minden esetben ki kell fizetni.

Végezetül, a tőlünk átvett termékeket mindig jó gazda gondosságával kezeld! Köszönjük!
tax verification
Megbízható és köztartozásmentes adózó