Felhasználási feltételek

A korlatlanmobilinternet.hu oldal, mint szellemi tulajdon

A honlapunkra való belépéskor elfogadod az itt leírt feltételeket, abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált partnerünk. A feltételek valamennyi, az korlatlanmobilinternet.hu domain alatt megtalálható oldalra érvényesek. A leírtak elolvasásának elmulasztása nem képezhet hivatkozási alapot bármilyen jogkövetelésre. A jelen felhasználási feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.

A korlatlanmobilinternet.hu oldal üzemeltetője az Extranet Internet Kft. (továbbiakban: Extranet Kft.) valamint a honlapon található oldalak tartalma és funkciói szintén az Extranet Kft. szellemi tulajdonát képezik. A lap tartalmát és/vagy funkcióit részben vagy egészben a tulajdonos írásbeli engedélye nélkül tilos felhasználni.

Adatok felhasználása

A Extranet Kft. mindent megtesz az oldalain található adatok pontosságáért, de nem vállal felelősséget az alábbiakért:

 • a honlapon található adatok helyességéért és az ezek felhasználásából eredő károkért,
 • a webáruház és a használati útmutatókban található esetleges tévedésekért,
 • az oldalunkról linkekkel elérhető további oldalak tartalmáért.


A webáruházban a vásárlási feltételek, a termékek és az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Az oldalon felhasznált védjegyek és védett nevek az azokat megillető cégek tulajdonát képezik. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az Extranet Kft. követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. Minden jogi vonatkozásban a magyar törvények az irányadóak.

A Extranet Kft. fenntartja a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A korlatlanmobilinternet.hu oldalra történő belépéssel elfogadod a módosított felhasználási feltételeket.

A szolgáltatás igénybevételének körülményei

A korlatlanmobilinternet.hu oldal alatt elérhető szolgáltatásokat, amennyiben másképpen nem rendelkezünk, akkor az Extranet Kft. nyújtja, mellyel kapcsolatban elfogadod az alábbiakat:

 • amennyiben regisztrálod magad a rendszerben, a regisztrációs űrlap kötelező mezőit kitöltve kizárólag a valóságnak megfelelő adatot adod meg
 • a megadott jelszó titokban tartásáért Te felelsz,
 • a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról haladéktalanul értesítesz minket,
 • a szerződéskötést kizárólag csak abban az esetben fogunk el, amennyiben a szerződési feltételeinknek megfelelsz. Ellenkező esetben a szerződéskötést elutasítjuk.
 • hozzájárulsz ahhoz, hogy kérés alapján meghatározott, korlátozott információt nyújts magadról. Ezen információnak időszerűnek, teljesnek és a valóságnak megfelelőnek kell lenni. Továbbá, vállalod, hogy ezt az információt fenntartod valamint frissíted annak érdekében, hogy időszerű, teljes és a valóságnak megfelelő legyen.

Tájékoztatás szolgáltatásokról, termékekről és árakról

Az korlatlanmobilinternet.hu oldal online frissülő tájékoztató oldal, melyen keresztül tájékoztatja a vásárlóközönségét. Az itt található információk, adatok nem feltétlenül teljesek, a termékleírásban szereplő paraméterek a termék legfontosabb paramétereit tartalmazzák, de azok pontosságáért az Extranet Kft. felelősséget nem vállal.

A weboldalon szereplő képek nem a meghirdetett terméket ábrázolják, azok kizárólag illusztrációk, amik a termék felépítését, formáját illetve bizonyos esetekben a színét mutatják, semmilyen esetben sem az állapotát vagy felszereltségét, ezért a meghirdetett termék és a képen szereplő termék közötti eltérésért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Mobilszolgáltatásaink pontos árait csak regisztrált felhasználóink, kizárólag bejelentkezés után tekinthetik meg.

Alkalmazott partnerprogram

Az oldal adatbázisát az Extranet Kft. saját fejlesztésű programjával (továbbiakban: partnerprogram) teszi elérhetővé viszonteladói részére költségtérítés nélkül. A partnerprogram használatával elfogadod, hogy bármilyen - az oldal működésével kapcsolatosan fellépő hiba -, esetleges téves információ megjelenéséért az Extranet Kft. nem felelős, ezért semmilyen kártérítési igénnyel az Extranet Kft.-vel szemben nem léphetsz fel.

Jogellenes felhasználás esetei

Az alábbi jogellenes és jogosulatlan esetekben az Extranet Kft. minden értesítés nélkül törölheti a felhasználót:

 • a korlatlanmobilinternet.hu informatikai és adminisztrációs rendszerébe történő jogosulatlan behatolás vagy behatolási kísérlet (hacking),
 • a korlatlanmobilinternet.hu oldalainak bármely részének újraformázása vagy szerkesztése,
 • a korlatlanmobilinternet.hu weboldalán szereplő tartalmak az Extranet Kft. írásbeli engedélye nélküli publikálása, másolása.

A felhasználó kérésére történő adatmódosítás

Az e-mail cím átírásához vagy a felhasználói fiók törléséhez az Extranet Kft. azonosítás céljából jogosult a felhasználótól személyes azonosításra alkalmas igazolványt, illetve e-mail címet kérni, így az Extranet Kft. kérheti, hogy a felhasználó a regisztráció során megadott e-mail címről kérje az adatmódosítást vagy azt, hogy küldje el az Extranet Kft. részére egy, az azonosításra alkalmas fényképes igazolványát, a cégjegyzésre jogosult személy aláírási címpéldányát.

Szavatosság kizárása

Az Extranet Kft. és annak tulajdonosa kizárnak minden felelősséget az korlatlanmobilinternet.hu oldalon elhelyezett információk vagy anyagok hitelességéért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért, működőképességéért vagy rendelkezésre állásáért. Az Extranet Kft. nem tartozik felelősséggel az olyan károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek az korlatlanmobilinternet.hu domain alatt található oldalak használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, a weboldal illetéktelen személy vagy program által történő megváltoztatásából keletkeznek, valamint amelyek az információtovábbítási késedelemből, vírusból vagy egyéb technikai problémából adódnak-

A Felhasználó köteles minden tőle elvárhatót megtenni személyes adatainak, különösen az Extranet Kft. által nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükséges jelszó védelmének érdekében. A Felhasználó felelősséggel tartozik minden olyan eseményért, tevékenységért, mely bejelentkezési azonosítójának, illetve jelszavának felhasználásával valósult meg.

tax verification
Megbízható és köztartozásmentes adózó